Sikta mot stjärnorna – Talang

 

Här presenteras information om vår stora talangshow, Sikta Mot Stjärnorna-Talang, som går av stapeln varje vårtermin.

SMS-T 2017

Då är det snart dags igen för Melliz stoooora talangshow. Här nedan kommer lite information och hålltider för alla medverkande samt för all publik som vi hoppas kommer och stödjer våra underbara Mellizungar 🙂

  • Måndagen den 8/5. Alla artister har fått en förbokad tid för soundcheck i Aulan. Listan med tider sitter inne på den blå SMS-T-tavlan på Melliz. Detta rep är obligatoriskt för alla artister och konferencierer under den tid som de har fått bokad. Obligatorisk närvaro gäller även för scenarbetare, scenografer ljustekniker och ljudtekniker och dessa bör vara på Melliz från skolslut tills ca 18.15 denna dag.
  • Tisdagen den 9/5. Alla scenografer ska vara på plats även denna eftermiddag för att färdigställa Aulan. Räkna med att vi håller på till kl. 17.00.
  • Onsdagen den 10/5. Genrep inför fritids. Obligatorisk närvaro för artister, konferencierer, scenarbetare, ljustekniker och ljudtekniker. Alla dessa ska vara på plats kl.13.45  och de måste då vara färdigklädda (vilket får skötas på lunchrasten om de har lektioner in i det sista). Vi har skickat ut information till alla berörda lärare om att dessa elever ska släppas lite tidigare denna dag. Klockan 14.15 kör vi igång showen och det blir ingen paus denna dag. Vi räknar med att vara färdiga absolut senast kl. 16.30.
  • Torsdagen den 11/5. Alla artister, konferencierer, scenarbetare, ljustekniker, ljudtekniker, fotografer, biljettansvariga och cafépersonal ska vara på plats på Melliz kl. 17.00 och då ska man vara färdigklädd och ha ätit middag. Det går bra att ta med sig matlåda (vi kan förvara i kyl under dagen), gå hem och äta under eftermiddagen eller ta med sig pengar och gå och köpa något på Kryddan eller liknande för att sedan äta på Melliz. Klockan 18.00 öppnas dörrarna för publiken. Observera att vi i år inte har något förköp utan biljett löses i dörren mot kontanter alternativt Swish-betalning. Priserna är 50:-/vuxen och 30:-/barn (Mellizbarn går gratis och får sitta raderna i mån av plats). I priset ingår korv med bröd och dryck i pausen. Alla intäkter denna dag går oavkortat till vårat samarbete med Sponsor Light, ett litet projekt med stort hjärta i Uganda där pengarna går till att låta barn till mycket fattiga föräldrar få gå i skolan. (www.sponsorlight.com)

Bjud in alla ni känner till denna härliga festshow! Var med och stöd våra Mellizungar som har slitit hårt under många veckor både med det som ska ske på scenen och med allt annat som sker i bakgrunder och som är minst lika viktigt när man sätter upp en show. Genom ert stöd kan vi se till att hjälpa andra 🙂

Varmt välkomna!

Mvh Mellizpersonalen och Mellizbarnen

 Posted by at 10:37