Lov

 

Rutiner inför lov

Från och med hösten 2011 har vi nya rutiner gällande anmälningar till lov. Föranmälan till lov ska göras tre veckor innan första lovdagen för att få en garanterad plats på Melliz under det aktuella lovet. Hemsidan kommer att uppdateras i god tid före varje lov och anmälan kan ske via mejl, telefon eller inlämnad lapp. Det är ert ansvar som föräldrar att ta reda på när loven infaller (vilket alltid står på vår hemsida eller så frågar ni bara oss) samt se till att därefter anmäla barn i behov av omsorg i tid. Vid sena anmälningar tar vi in elever samma dag i mån av plats till bokade aktiviteter. Utifall att den aktuella dagens aktivitet är fullbokad kan vi ordna omsorg i fritidshemmens regi. Var god kontakta Mellizpersonalen för närmare information om ni har missat att anmäla ert barn.

På denna sida kommer ni att hitta all information om loven och här kommer ni även att hitta aktuella lovlappar som ni kan skriva ut.

Här kan du ladda ner: Sommarlovslapp2018

Information om Melliz verksamhet sommaren 2018

Melliz stänger som bekant till midsommar varje år och öppnar igen veckan före skolstarten i augusti. På grund av detta faktureras ni vårdnadshavare endast halv avgift i juni samt augusti och ingen avgift för juli. Mellan skolavslutningen måndagen den 11/6 och torsdagen den 21/6 krävs ingen föranmälan utan alla mellizbarn är varmt välkomna till Melliz mellan kl. 08.30 och 17.30. Vill man utnyttja sin plats måste man dock vara på Melliz senast kl 09.30 varje dag.

För mellizbarn med behov av omsorg 25/6-10/8 gäller följande:

 • En avgift på 300:- tas ut per påbörjad anmäld vecka. Avgiften faktureras i förskott och återbetalas ej vid ej utnyttjande av plats.
 • Vecka 26 är verksamheten förlagd i Melliz lokaler med mellizpersonal och vi har öppet kl. 08.30-17.30.
 • Vecka 27-31 är verksamheten förlagd på fritidshemmet Trädet i G-huset tillsammans med övriga fritidsbarn och personal från skolan. Ramtiderna för verksamheten är kl. 06.30-18.00.
 • Vecka 32 är verksamheten även då förlagd i fritidshemmens regi, dock ej fastslaget vart, men med övriga fritidsbarn och personal från skolan. Ramtiderna för verksamheten är kl. 06.30-18.00.
 • Glöm inte att kontakta den avdelningen som är öppen under sommaren om ni får ändrat behov av omsorg under sommaren. (Melliz: 08-508 15 890, Trädet: 08-508 15 924/08-508 15 871.)

För att vi på Melliz och på fritidshemmen ska kunna planera på bästa sätt för ert barn ber vi er fylla i barnets behov av omsorg under sommarveckorna. Ni måste fylla i båda lapparna (s. 2-3) som finns att ladda ner här ovan och lämna till Melliz senast onsdagen den 18/4.

Obs! Torsdagen den 7/6 kommer Melliz att hålla stängt för alla elever i 4:an och 6:an. Personalen har utvärdering denna dag samt åker på avslutningsutflykt med 5:orna. Melliz har även helt stängt 16-17/8 för planering.

Läsåret 2018/2019 börjar måndagen den 20 augusti.

Med vänliga hälsningar
Mellizpersonalen

 

 Posted by at 23:39

  152 Responses to “Lov”

 1. Hej!

  Hur funkar det den 8 juni. Öppnar melliz efter avslutningen?

  /maria

 2. Sista dagen för anmälan till påsklovet har passerat och vi har noterat nedanstående anmälningar :-)
  Mvh Cicci

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>